sâmbătă 24 februarie 2024
  • :
  • :

Trei căței adoptați în Borlești

Salvați o viață de animăluț. Pot trăi din „firimiturile” noastre. Nu îi lăsați pradă eutanasierii, iar cei care deja îi aveți, sterilizați-i dacă nu puteți avea grijă de puișori. E una din prioritățile și îndatoririle noastre de OM.”, spune primarul Vali Puică.

Nu mai este o noutate faptul că primarul comunei Borlești, Vali Puică, este pe lângă un bun gospodar și un mare iubitor de animale.

După ce în urmă cu câteva săptămâni a salvat viața a trei cățeluși (click aici pentru articol), joi, 15 februarie, cu sprijinul voluntarilor noștri de la „Comunitatea Iubitorilor de Animale din Neamț” primarul comunei Borlești a salvat alte trei suflete.

Doi dintre cățeii preluați de voluntari, o fetiță și un băiețel, vor fi cazați în adăpostul primăriei Borlești, unde au condiții foarte bune, până când cineva cu suflet din zonă îi va adopta pentru a face loc altor căței care au nevoie, la rândul lor, de adopție. De asemenea, al treilea cățel, o femelă ciobănesc alsacian, a fost preluată de un localnic.

Citește tot articolul pe Ziarul Piatra Neamț.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *