Proiecte viitoare

Am început activitatea din pasiunea pentru animale. Ne-am implicat în îngrijirea animalelor găsite, apoi ne-am adunat mai multe persoane și am fondat CIAN România. Toată activitatea noastră de până acum (adopții, tratamente, sterilizări, cazurile medicale și poveștile fericite) o puteți observa pe pagina de Facebook CIAN.România și aici, pe site.

Pe parcursul timpului am observat că necesitatea cea mai mare o reprezintă lipsa campaniilor de sterilizare pentru câinii și pisicile fără stăpân. Fără sterilizarea acestora, ne învârtim în același cerc vicios (ex. al găsirii de puiuți abandonați care au nevoie mai departe de adăpost și tratament).

Un alt obiectiv pe care ni l-am propus îl reprezintă informarea comunității cu privire la sterilizarea animalelor fără stăpân și a celor cu stăpân.

Mai sunt și alte campanii pe care dorim să le desfășurăm, care au ca scop interacțiunea cu animăluțele în situațiile de criză și cele în care oamenii obțin beneficii terapeutice.

De aceea, ne propunem ca în perioada 2018-2019 să desfășurăm următoarele campanii:

  1. Campanii de sterilizare a animalelor fără stăpân din județul Neamț.
  2. Campanii de conștientizare a importanței sterilizării și implicit a prevenției abandonului, prin școli
  3. Campania „Ce faci cu un animaluț rănit?” Lecții de prim ajutor pentru momentele când întâlnești un animal rănit sau când animalul tău de companie trece printr-o situație medicală dificilă.
  4. Campania de „Terapie cu cățeii” adresată persoanelor care trec printr-o situație stresantă, copiilor din centrele de plasament și vârstnicilor din centrele speciale.

În curând vom reveni cu mai multe detalii despre aceaste proiecte viitoare.