Cum poti ajuta?

Dacă ai ajuns pe această pagină, înseamnă că o parte din inima ta a rezonat cu iubirea față de animale, cea care ne unește pe toți pentru o cauză comună. Noi vă mulțumim că ne susțineți!
Un ajutor este un mic pas. Îți vine să crezi că într-o lume atât de conectată, o distribuire a unei postări poate ajuta un cățel să își găsească casuță? Da, un mic pas al tău către acțiune poate schimba multe!
 
Cum poți face primul pas? 
  • Urmărește, iubește, distribuie – postările noastre de pe pagina de Facebook CIAN.România .
  • Trimite-ne cazurile de animale fără stăpân, care se află într-o situație periculoasă
Al doilea pas mai proactiv
  • Donează alimente (hrană umedă și uscată pentru animale, orez, paste), obiecte (păturici, prosoape, cutii, cuști pentru animale) și tratamente (pipete & șampon de deparazitare externă, ș.a.). Noi le distribuim către cazurile pe care le avem în grijă și te anunțăm cum au fost folosite.
  • Primește un portret cu cățelușul/pisicuța ta drept cadou pentru fiecare donație! Apreciem enorm ajutorul pe care ni-l oferiți și vrem să vă arătăm recunoștința noastră! 🙂 Pentru orice donație unică sau cumulată de minimum 35 ron (contravaloarea unei pipete pentru deparazitare externă, sau a 80 la suta din costul unui vaccin), portretul va fi oferit în format A4. Pentru donațiile mai mici de 35 ron (sume cu care putem plăti pastiluțe pentru deparazitare internă, mâncare sau șampoane antiparazitare), portretul va fi oferit în format A5.
    Procedura este următoarea: vă așteptam să ne scrieți pe email sau într-un mesaj privat pe pagina de FB, apoi să ne trimiteți dovada transferului și fotografia „copilașului”. În Piatra Neamț predarea se face personal, iar în afara localității se va trimite prin poștă.
  • Organizăm de două ori pe un eveniment de tip colectă pentru a strânge bani pentru activitățile demarate. Puteți achiziționa obiecte create de artizani cu care colaborăm și puteți dona alimente și obiecte. Urmărește-ne pe site sau pe FB pentru a afla când va fi următoarea Colectă pentru blănoși.
  • Donează o sumă de bani pentru a susține activitățile și campaniile pe care le organizăm. Poți trimite banii prin transfer bancar, prin PayPal sau ne putem întâlni personal. Datele pentru tranfer sunt următoarele:
Asociatia FUTURE
CUI: 21283970
IBAN: RO19RNCB0196075449710001
BANCA: BCR Piatra Neamt
Al treilea pas pentru o schimbare în viața lor și a ta
  • FOSTER – Primește pentru o perioadă un animal fără stăpân și ai grijă de el. Se întâmplă de multe ori ca numărul de cazuri să ne despășească. Atunci avem nevoie de tine, căci reusrsele noastre sunt limitate, iar toți voluntarii noștri găzduiesc deja alte animăluțe abandonate. Până îți găsesc familiile potrivite, nu le lăsa în stradă!
  • ADOPȚIE  O mie de cuvinte dacă am scrie aici nu ar sintetiza emoția, bucuria și viața alături de un animal de companie. Lacrimi de bucurie, zâmbete din inimă, copii fericiți, momente de conexiune, empatie și înțelegere. Privirea și gesturile lor îți declară iubirea necondiționată. Împreună puteți urca munți și trece peste momente triste. Știi că e mereu acolo! 🙂 Verifică care sunt animalele disponibile pentru adopție.